Takk for at du stikker innom av og til, din lille luring! Du er bra nok akkurat som du er. Det er alltid noe gøy/morsomt/fint som skjer hver dag i livet mitt. Ditt også. Jeg lover.

lørdag 18. mai 2013

Kjære Dagbok

I går, på kristenfest (woop woop!), sa jeg til ei anna jente at hun likna helt på Sandy i Grease. Hu hadde på pastellgul 70-talls kjole og hvite tøysko. Det gjør du også!! Jeg hadde på svarte trange jeans, kort sort topp og sorte høye hæler. Vi var hver vår versjon av Sandy! Right back at me! Det var lolympics. Du sku kanskje vært der.

tirsdag 14. mai 2013

Kjære Dagbok

Jeg ååååårger igge....

Kjære Dagbok

Livet uten sjokolade går greit. Det er ikke så ille som en sku tru. Hvertfall ikke når man har: ASPARGES! Syng med: "Asparges. I pysjamas.."

Kjære Dagbok

Livet med sekk er herlig.

Kjære Dagbok

Tenk at jeg, for to dager siden, ikke likte blåmuggost. Idag elsker jeg det! Stine: Lena, jeg lurer på hvor mange ganger du har sagt 'blåmuggost' i dag.

fredag 10. mai 2013

Kjære Dagbok

Jeg burde også hatt en sleiv det sto "lettrørt" på.

Kjære Dagbok

Jeg er den treigeste jeg kjenner. Sånn til å gjøre hva som helst. Fint at jeg har en kopp det står "somlekopp" på. For når jeg ser den, tenker jeg "åh.. Der har du meg, liksom!" Lena

Kjære Dagbok

Hvorfor må ansiktet mitt disse på joggetur, når Beyonce Knowles!?

Kjære Dagbok

I dag bestilte jeg billett til New York. Senere på kvelden så jeg "Eventyr i New York". Det handler om en disney-prinsesse som kommer til New York fra en eventyrverden og går rundt blandt de visne menneskene og synger og danser og er litt dum. Det er AKKURAT det jeg skal også! Bare på rollerblades! Yolo!

onsdag 8. mai 2013

Kjære Dagbok

I dag strøyk jeg på eksamen. Da tenkte jeg "Hæ!?... Lena stryker ikke på eksamen!" Men det gjorde hun. Og det skjer. Og nå kan jeg gjøre det enda bedre neste gang! Bli verdens beste i teoretisk pedagogikk, super-pedagogikk-dama kommer de til å kalle meg. Obama bare: "spør Lena hva vi burde gjøre her, hun vet best!" Ja, greit, jeg er på mitt tredje glass 'synd-på-meg-rødvin'. Lena

Kjære Dagbok

I dag ble jeg sjekka opp og ble spurt "where are you from?" .... - I'm from.... Bulgaria.. (Bredt lystløgnersmil).. - Yes, I'm studying here. Social science, but I have medicine as well and I want to become a doctor.. Han fulgte etter meg på trikken, av trikken og så sa jeg - I have to run. Han: "But can I.." - And I have a boyfriend! (Løper av gårde). Lystløgner-Lena