Takk for at du stikker innom av og til, din lille luring! Du er bra nok akkurat som du er. Det er alltid noe gøy/morsomt/fint som skjer hver dag i livet mitt. Ditt også. Jeg lover.

søndag 30. mars 2014

Kjære Dagbok

I dag tenkte jeg at jeg ikke orket å dra i kirka, men så kom jeg på at de har jo gratis kaffe og sjokolade der.

lørdag 29. mars 2014

Kjære Dagbok

Jeg var hos ekteparet Bøvor i dag. Jeg liker hvordan Frode fortsatt sjekker opp Bente.

Bente (til Frode): Jeg tror du hadde vært fin i bunad.
Frode (til Bente): Jeg tror jeg hadde syntes DU hadde vært fin om jeg hadde hatt på bunad.

torsdag 27. mars 2014

Kjære Dagbok

Hjernen er den viktigste delen av kroppen........ i følge hjernen.


Diva!

Kjære Dagbok

Nytt triks! Hvis jeg skal kjøpe meg en kokosbolle, så kjøpr jeg med sjokolade til de andre jeg sitter og jobber sammen med, for sjokolade har MER kalorier enn kokosbolle! Muhah! HA! Muhahahahaha! Det kan løse alle mine problemer det der.

onsdag 26. mars 2014

Kjære Dagbok

I dag snubla jeg i trappa og falt hardt på begge hender og armer. Fikk sykemelding fordi jeg ikke kan skrive i denne tilstanden, får derfor utsatt bachelor!! Neida. Alt er løgn. Jeg bare dagdrømmer litt her på lesesalen.

Kjære Dagbok

«På den anden side må det slåes fast, at mennesket er mere end sit intellekt, og at vores virkelighed rummer dimensioner, som ikke synes at kunne indfanges, beskrives og forstås via vore verbal-kategorier. Uden for vor intellektuelt fattelige virkelighed befinner sig et mere eller mindre hvidt land, som vi godt ved om, fordi vi sanser, perciperer, oplever eller blot aner det umiddelbart, og fordi det har klangbund i os selv, vor psyke, sjæl, eller hvad vi nu skal kalde denne side af os.»
-Frede V. Nielsen

Kjære Dagbok

Det sies visst at stress oppstår når man fjerner seg fra rommet man er i. Inni hodet sitt. Det forklarer jo en del. Hilsen nåtidens internett-bruk.

Kjære Dagbok

I dag hadde jeg samme farge på neglelakken som på ørretfileten i lunsjen min.

mandag 24. mars 2014

søndag 23. mars 2014

Kjære Dagbok

Mandag er egentlig den beste dagen i uka mi. Men det skjønner jeg aldri før klokka er 22:30 ca.

Kjære Dagbok

Det som er fint med Ytre Enebakk er at du kan danse på bussholdeplassen uten at noen ser det! Ytre - St.Hanshaugen: 1 - 0

Kjære Dagbok

Det beste med dagen min, spør du? Det var å snakke litt med pappa på kvelden. Det mest komiske med dagen min, lurer du på? Det var at jeg tok to runder med "7 minute workout"-appen min og det hørtes ut som om jeg hadde kols etter 14 min.

fredag 21. mars 2014

Kjære Dagbok

Mål: Slette ordet "flink" fra det norske språk. I første rekke mitt eget vokabular. Mange språk klarer seg FINT uten.

torsdag 20. mars 2014

Kjære Dagbok

Min niese Live snakker bebibergensk. Jeg ler meg ihjel. Åhh!! Tenk!! Snart kan jeg se the Tveitereid kids nesten HVER dag om jeg vil! Åhh!! Håååååå :')

Kjære Dagbok

I dag vil jeg se en Kung Fu film igjen.

Kjære Fagbok

Noen ganger er det ok. Helt ok. (Vet du hvor "ok" kommer fra? Det kommer fra enelaan krig hvor 0K var kort for zero killed! Der er perspektivet sitt, der!)

mandag 17. mars 2014

Kjære Dagbok

Neste gang jeg flytter inn med noen, skal jeg få de til å undertegne en kontrakt der ett av punktene må være: Alltid gjem godteriet ditt et sted jeg aldri kan finne det, helst et sted med en lås med en nøkkel du alltid har på deg, og helst bytt gjemmested et par ganger i semesteret.

Kjære Dagbok

I går så jeg "Robocop" på kino. Det var et visst flertall av gutter som fikk bestemme altså. Men jeg var fornøyd for jeg hadde popcorn.

Kjære Dagbok

I dag sa russeren fra Elkjøp til meg: Da kan du signere her med penn, for en penn dame!

lørdag 15. mars 2014

Kjære Dagbok

I dag ble jeg sjekket opp, sånn ordentlig, på bussen. Det skjer jo veldig sjeldent. Så fikk jeg vite at han hadde prøvd LSD i dag bare for å eksperimentere. Da tenkte jeg litt sånn: Må det LSD til før noe sjekker meg opp!? Så lo jeg. Så ble jeg såra. Så lo jeg. Så ble jeg sint. Så lo jeg. Altså en helt vanlig dag.

fredag 14. mars 2014

Kjære Dagbok

Knitting is the new black.

Kjære Dagbok

I sommer skal jeg til Los Angeles! Til neste vinter skal jeg til Gambia! AMEN! Halleluja!

Kjære Dagbok

I dag er det offisielt: The Tveitereids kommer tilbake til Oslo!! Til sommeren! Hjerte hjerte hjerte glede smile le fryde glede hjerte.

Kjære Dagbok

Iblant, søker jeg opp "curvy style" eller "real women" på Pinterest for å bli påvirket og inspirert av andre typer kvinnekropper enn det man ser overalt i motebildet. De ser skikkelig fine ut! Det gjør meg glad og jeg føler meg fin fordi jeg skjønner at alle er fine på sin egen måte.

Kjære Dagbok

Jeg har lært en ny ting: Hvis jeg har mulighet til å dra på ferie i januar, februar eller mars, ALLTID gjør det. ALLTID!

torsdag 6. mars 2014

Kjære Dagbok

Jeg har en "suksessdagbok". Egentlig tenkte jeg å skrive minst tre ting hver dag som jeg klarte. Små suksesser. I dag åpnet jeg boka før første gang på lenge. Det eneste som stod var: "13. sept 2013 - Jeg hadde ikke lyst på kokosbolle i dag".

onsdag 5. mars 2014

Kjære Dagbok

Beste med dagen min: Øistein, Siv Tone, Hanse, Tommy og kokosboller.

Kjære Dagbok

I morgen skal jeg synge Happy av Pharrell Williams foran en hel skole og spille piano til med bandet. Det er litt ironisk akkurat nå.

Kjære Dagbok

Åh, ny sesong av How I Met Your Mother på Netflix! And done.

tirsdag 4. mars 2014

Kjære Dagbok

Det er faktisk veldig mye jeg har fått til i løpet av de siste ukene. Hjernen min bare "Åja, dét.. Det er ikke vits å fokusere på. Det er viktig å tenke på alt det du ikke har fått gjort og er dårlig på. Tenk litt på det.... TENK PÅ DET! HELE TIDEN!" Jeg utlyser herved en ledig stilling som min nye hjerne. Du bør være positiv, smart og ikke ond.

Kjære Dagbok

I går skulle vi ta sånt "lagrop" på slutten av hiphop4kidz timen, som vi pleier. Alle samler hendene i midten av sirkelen og jeg spør "Hva skal vi si i dag da?" Jente: "Vi kan si: Vi er de beste hiphoperne eller no sånn..?" "Det er greit, da sier vi akkurat det!" Alle sammen i høyt klingende kor: "VI ER DE BESTE HIPHOPERNE ELLER NO SÅNN!" -Takk for i dag!

Kjære Dagbok

I dag er målet mitt: Å få sett litt på valpekullet på direkten på NRK Super. De filmer dem hele døgnet. Det målet har jeg tro på at jeg når.

lørdag 1. mars 2014

Kjære Dagbok

10 ting jeg fikk mest lyst på nå: Dream yoghurt-is med cookiedough. Oreos med sjokoladetrekk (oh my gash!). Yoghurtnøtter. Vafler med smør og brunost! Oreokake fra Deli de Luca. Brownies med vaniljeis. Hjemmelagd frappuchino. Blåbærmuffins. Gulrotkake. Snickerskake. Men jeg går og legger meg istedet. Gleder meg til frokost!

Kjære Dagbok

Egentlig.. Skulle jeg ønske jeg var en hemmelig Kung-fu-master! Oppdraget mitt var å passe på kongen. Ikke Jesus, men Harald. Jesus klarer seg fint sjøl, gitt. Dritgod i Kung-fu!

Kjære Dagbok

Jeg har byttet shampo. It's official. Uansett - den heter "blonde-ett-eller-annet" og skal hjelpe deg å bli blondere og sånt. Jeg har brukt den 2 ganger. I går spurte en danseelev: "Lena, har du farga håret?" Jeg ble målløs. Dette må feires! Kom på fest imorgen kl 19!

Kjære Dagbok

Jeg må kanskje ta vekk julepynten på rommet snart. Eller hva, Bente?

Kjære Dagbok

I dag hadde jeg 5 viktige ting å gjøre. Jeg gjorde 1 av dem. Det ble: lage suppe med Hanne og se "27 dresses". Perfekt prioritert.