Takk for at du stikker innom av og til, din lille luring! Du er bra nok akkurat som du er. Det er alltid noe gøy/morsomt/fint som skjer hver dag i livet mitt. Ditt også. Jeg lover.

søndag 27. juli 2014

Kjære Dagbok

Her om dagen spurte bussjåføren oss hvor vi skulle. Både jeg og Hanne visste godt at det het Long Beach, men begge så på hverandre og hjernene våres bare "øøøøøø". Bussjåføren roper høyt "BRAINFREEZE!!"

tirsdag 22. juli 2014

Kjære Dagbok

I morgen skal jeg på jobb. Nei vent, det skal jeg ikke! I morgen skal jeg fram og tilbake til Gladmatfestivalen i Stavanger og i overimorgen flyr jeg til LA.

Kjære Dagbok

Bente sa jeg måtte oppdatere bloggen.

mandag 7. juli 2014

Kjære Dagbok

Jeg er så glad for at når jeg ikke har det så bra, så går det ALLTID over! Så blir jeg glad igjen! "Vent på Gud! For enda en gang skal jeg takke ham, min frelser og min Gud." Alltid ass!

Kjære Dagbok

I går lekte jeg og Henrik "Ikke-lov-å-svare-JA-eller-NEI!" Jeg intervjuet han først og han trodde han var god, men så tapte han. Så var det hans tur til å intervjue. Dette var hans spørsmål: - Si JA ellers moser jeg trynet ditt! (Vi ler lenge) Neste spørsmål: - Ok, Lena... Hva er det motsatte av nei?

Kjære Dagbok

Her om dagen tenkte jeg i regnet at jeg aldri hadde giddi å tatt en utfordring om å klatre oppi det treet der. Så jeg utfordra Filippa til det, tenkte hun ville avslå. Det gjorde hun ikke. Men hun var så dårlig til å klatre i det treet, at jeg ga henne paraplyen min og gjorde det sjæl.

Kjære Dagbok

Her om dagen våknet jeg midt mellom Hanne og Beate. Jeg reiste meg halveis opp i senga, så på Hanne. Hun så på meg. Ingen smilte. Jeg snudde meg vekk. Snudde meg tilbake og så Hannes blikk, fortsatt uten smil. Så la jeg meg ned igjen og sov litt til.