Takk for at du stikker innom av og til, din lille luring! Du er bra nok akkurat som du er. Det er alltid noe gøy/morsomt/fint som skjer hver dag i livet mitt. Ditt også. Jeg lover.

tirsdag 30. desember 2014

Kjære Bente

Jeg har det veldig bra. Har ADHD på KRIKleir og jeg blir sliten av megselv. Fordi dagen var altfor bra. Jeg blir så glad at jeg får det ikke ut. Jo - jeg snakker fryktelig fort, høyt og manisk med masse folk. Hvordan har du det?

fredag 26. desember 2014

Kjære Dagbok

Kvinne (27) spiste mye sukker på kvelden og fikk ikke sove - "Ville gjort det igjen", sier kvinnen om saken.

Kjære Dagbok

'Tis the season to use your nose when you slide to answer, on your iphone, when someone calls, and you're outside - falalalalaaa lalaa la la.

Kjære Dagbok

Hei, jeg heter Lena, er 27 år, og mannen i mitt liv er pappa. Og Jesus da. Såklart.

lørdag 20. desember 2014

Kjære Dagbok

I dag så jeg filmen "About Time". Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal formulere det morsomt og interessant, men den var utrolig fin. Det var bare det. Det måtte bli sagt.

fredag 19. desember 2014

Kjære Dagbok

I dag var kassamannen på Ultra svært interessert i varene jeg kjøpte. "Hva skal du bake?.. Kransekake eller?" - Makroner! "Åja, ja nei så spennende da!"
Jeg er litt glad jeg ikke kjøpte tamponger, bind og dopapir hos han.

Kjære Dagbok

Hei juleferie, hei bakeblogger og høye forhåpninger til min makrondebut.

Kjære Dagbok

For hvert minutt med dramatisk krigsdokumentar jeg ser, må jeg se 2 minutter med Ylvishumor eller søte katter på youtube.

Kjære Dagbok

Hei juleferie, hei dokumentarer om 2. verdenskrig kl 2 på natta.

tirsdag 16. desember 2014

torsdag 11. desember 2014

Kjære Dagbok

Gått hele dagen alene og lest til eksamen og prokrastinert om hverandre. Da begynte jeg å snakke med megselv. Og blomsten. På rommet. "Så fin du er! Så flink du er til å blomstre. Står du der og titter ut av vinduet, du? Fryser du da? Er du tørst?" Herligfred! Jeg trenger en mann.

Kjære Dagbok

Skjønner hvorfor de kaller det Espresso House. For her bor jeg hvertfall. Kan godt også kalle det Espresso School. Og ha en Espresso School Bus. Nå kommer jeg bare med forslag altså, dere får bare si imot om dere er uenige.

Kjære Dagbok

Jeg har aldri visst så mye om Norge som jeg gjør nå. Hei eksamen. Takk for det.

onsdag 10. desember 2014

Kjære Dagbok

Sånn da har jeg søkt om å bli medlem i Norges Gymnastikk- og turnforbund. Takk for meg. Hade

Kjære Dagbok

Under enkelte eksamensperioder, lander jeg på følgende konklusjon: "Ja ja, jeg har hvertfall venner som er glad i meg uansett". Og det er jo faktisk ikke så verst.

tirsdag 9. desember 2014

Kjære Dagbok

I går sa Hanne "Alle danseelevene mine bare 'du sier så mye kult og hiphop-aktig, Hanne!'" Beate svarer: "Åja, det har jeg aldri tenkt på." Sikkert fint å ha ekte venner. De som drar deg ned på bakken igjen.

mandag 8. desember 2014

Kjære Dagbok

I dag hadde jeg personlig kontakt med T-banesjåføren. Han så at jeg lurte fælt på om jeg var på riktig T-bane. Han sa til meg på tegnspråk "ro ned, alt går bra" jeg bare "ååååkei".

Kjære Dagbok

I dag helte en dame oppi en te til meg som hun hadde laget selv. Hun la ut om hvordan hun hadde laget denne nyyydelige teen med to forskjellige teposer og litt kanelbark og ekstra anis som en kan kjøpe på helsekosten. Det var kjempevondt.

Kjære Dagbok

Jeg er glad folk flest ikke vet HVOR urettferdig verden er. Da hadde jeg blitt lynsja. For av en eller annen rar grunn, er det _jeg_ som har endt opp med de mest glitrete, gode, flotte, geniale menneskene i hele verden rundt meg. Noen ser jeg hver eneste dag, noen ser jeg hver uke og noen litt sjeldnere. Fy søren så takknemlig jeg er. Hade.

Kjære Dagbok

I går fant jeg ut at... Jeg vil begynne på turn! Frode sa det fantes turnundervisning for voksne. Og at det er litt dyrt. Og jeg tenkte DET SKAL JEG BEGYNNE PÅ UANSETT!

fredag 5. desember 2014

Kjære Dagbok

Hva gjør Lena for noe kult på en fredagskveld, er det sikkert mange som lurer på. Jeg har på sort skinntights, hører på dancehall og afrohouse og spiser gulrotsuppe hjemme alene. Drømmer om å bli turner og hvordan jeg skal lage den feteste koreografien som noen gang har funnet sted på en KRIKleir ever. Neida. Joda.

Kjære Dagbok

I dag hadde armen min sovna helt inn i overkroppen. Den armen levde sitt eget liv i sånn 30 minutter før den våkna. Sånn her var det, bare mye lenger.

Kjære Dagbok

Hei eksamen, hade døgnrytme.

Kjære Dagbok

I morgen skal jeg ha på glitrete kjole. Av og til skal det ikke mer til.

Kjære Dagbok

I går kveld, sen kveld, kom Ingunn inn på det mørke rommet mitt og vi så på en turnefilm på netflix. "Ingunn! Nå vil jeg leve livet mitt på nytt igjen og bli turner!" Fy søren, jeg skal sende barna mine på turn! De kommer til å være sååå takknemlige. Det hadde jeg vært!

Kjære Dagbok

Tis the season to use håndkrem, falalalalaaa, lalaa la la.

onsdag 3. desember 2014

Kjære Dagbok

I dag måtte jeg klappe masse fort og lenge fordi jeg, Birgitte og Camilla skulle se på The Grinch. Og da koste jeg meg så fælt og ble så glad at jeg ikke visste helt hvordan jeg skulle få ut følelsene mine.

tirsdag 2. desember 2014

Kjære Dagbok

Det beste med dagen min var Bente, Beate, Hanne og Filippa! Og Solveig. De er min familie.

Ikke for å skryte, men..

I går, til kaffen i kirka, tok jeg ÉN sjokoladebit. Bare én! Lena Andersen tok bare ÉN sjokoladebit til kaffen. Det er noe å skrive hjem om.

Kjære Dagbok

Før elsket jeg romantiske filmer. Nå er jeg sånn... "Pffff PLEASE! Ikke rart folk skiller seg når dette sies å handle om kjærlighet! NEI, vis meg heller en film om et gammelt ektepar som velger å se det bra med hverandre år etter år og som tilgir hverandre hver dag og støtter seg til Gud!" Hilsen Lena 60 år!